Info

Găsirea pe internet (pagini scrise in limba română) a informaţiilor din domeniile topografiei, geodeziei, cadastrului sau care au legătură cu acestea se va dovedi de foarte multe ori o încercare care nu-şi găseşte finalitate. Pentru a rezolva această problemă este necesară, în mod evident, popularea internetului cu astfel de informaţii şi eventual, ca etapă premergătoare, crearea de instrumente care să faciliteze acest deziderat. Site-ul de faţă îşi propune să realizeze acest lucru oferind posibiliatea de a împărtăşi cunoştinţe, prin publicarea de articole şi tutoriale, de a schimba date , hărţi, sofware-uri etc, prin adăugarea lor la secţiunea download şi de a exprima opiniile prin intermediul listei de discuţii şi comentariilor adaugate la materialele existente.

Copyright

Reproducerea materialelor de pe site este autorizată cu menţionarea sursei şi în limitele prevăzute de legislaţia drepturilor de autor şi a drepturilor conexe in vigoare. În cazul în care este nevoie de obţinerea unui acord prealabil în vederea reproducerii materialelor de pe site, obligaţia de a obţine acest acord anulează autorizaţia mai sus menţionată.

Disclaimer general

Vă recomandăm sa verificaţi independent toate informatţile conţinute pe acest site. Niciunul dintre autorii articolelor, administratorul, sponsorii si restul persoanelor legate de Noitopografii nu este in vreun fel responsabil pentru utilizarea informaţiilor conţinute sau legate de această pagină web. Noitopografii nu dispune de un proces de revizie uniform. Deşi cititorii pot sugera corectarea greşelilor, acestia nu au nicio datorie legala de o face şi de aceea toate informaţiile pe care le puteţi citi aici sunt lipsite de orice garanţie implicită de adecvare la vreun scop sau utilizare. Noitopografii reprezintă concretizarea iniţiativei administratorului acestui site, dezvoltată in mod liber pentru a crea diverse resurse online cu scop cultural si educativ.

Va rugam sa luaţi toate masurile necesare pentru a vă asigura că toate informaţiile pe care le primiţi de la Noitopografii sunt corecte si verificate.

{jcomments off}